roma
goal.com nuotr.

Futbole – du kėliniai, viena pertrauka. Bet pasitaiko išimčių. Štai šiandien per Romos derbį pirmajame kėlinyje žaidimas buvo sustabdytas maždaug 10 min. Teisėjas jautrus pasitaikė. Na susprogdino ultras keletą šiek tiek didesnio, nei įprasta, kalibro petardų, kas čia tokio. Juk čia “Roma” vs. “Lazio”!

Pačio žaidimo kokybė buvo nykoka. Laipsnis – aukštas, bet kokybė… Per visą mačą komandos turėjo po vieną superprogą pasižymėti (na, “Roma” gal pusantras). Kylanti “Lazio” žvaigždutė Mauro Zarate eilinį kartą pateisino įtarimus, jog maksimumas, kas iš jo gali išaugti – Robinho kopija, bet į virpstą vis dėlto kartelį driokstelėjo, o pakartotiną smūgį atrėmė vartininkas. Tuo tarpu “Romos” gynėjas Marco Casetti, pražiopsotas baudos aikštelės viduryje, smūgiavo tiksliai ir Claudio Ranieri auklėtiniai nugalėjo 1:0.

“Laziale” išgyvena sunkius laikus – kai kurie komandos lyderiai konfliktuoja su vadovybe ir nežaidžia, o taškų surinkta – vos 13 per 15 turų (16 vieta “Serie A”). Tuo tarpu “Roma” pakilo jau į pirmąjį šešetą. Lyderiauja Milano “Inter” (35 tšk.), nors po vakarykščio pralaimėjimo Turine “Juventusui” 1:2 čempionų persvara prieš “Milaną” aptirpo iki 4 tšk.

Prakaitas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *