suru-lt_2016_savaites_shotai_40_obsrr

Keturiasdešimtos savaitės šotų suvestinė.

Storas (dabar jau ir senas) šokėjas Robertas filmuoja klipą, kokius Kanye filmavo prieš 6 metus, o kitas Robkė (Palmeris) – prieš 30 metų. Ir dar sempluoja Sergejų Prokofjevą.

 

Scott Hansen „ant dienų“ išleido ketvirtą albumą. Tik skaitmena (kol kas) liūdija, kad: a) Ghostly International reikalai klostosi ne geriausiai; b) Tycho ne daug kam įdomus.
Albume – nieko naujo, bet ir nieko blogo: tas pats jaukus ambient/post-rock chillas. Žemiau – vienas labiausiai catchy albumo gabalų – apie horizontą matomą Nidoje, Palangoje ir Šventojoje. Viršelis, ko gero, apie tą patį.

 

Narcosatanicos – pamišęs sekstetas iš Aarhus miesto Danijoje: trys gitaros, balsas, būgnai, bosas ir saksofonas. Jų kakofonijai apibūdinti tinka toks kokteilis – acid punk/noise rock/psychedelia/bad trip/drug rock/mushrooms/noise psych. Karočė, Nirvana ant LSD. Labas rytas!
P.S. Lapkričio 4-tą jie turės antrą Body Cults albumą Bad Afro Records leible.

 

Rudeniui atėjus Obšrr džiugina naujomis kilpomis. Kažkaip kitaip. Kitaip nei vakar. Ir vis geryn.

 

Neseniai pasirodžiusiame mažai žinomo projekto IsoQuant albume Risen From Ashes – viskas, kaip jums patinka: dark / minimal / techno / electronica / experimental.
Valanda tamsos niūriam penktadieniui.

Ze džermans galutinai pavirto į kažkokį… Beissoul & Einius (nesikeikiant).
Matosi, kaip jie iš paskutiniųjų nori pakliūti į Ibizos scenas ir MTV ekranus.
First class digital shit. Tfu, blia.

Bangos Šviežia

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *