Dvidešimt antra Suru.lt laida LRT Opus laidų serijoje „Temsta“.

01. ASC „Arc“
02. Loscil „Drained Lake“
03. Datach’i „Luminist Modular“
04. Steve Hauschildt „Strands“
05. Kuedo „In Your Sleep“
06. Second Woman „500609sp3“
07. Purl „Willow (Graft I)“
08. Yagya „Crepuscular Rays Over The Horizon“
09. Lambert „Stay In The Dark“
10. Jóhann Jóhannsson „By The Roes, And By The Hinds Of The Field“
11. Ben Lukas Boysen „Golden Times I“
12. Kangding Ray „Laniakea“
13. Cristian Vogel „Snowcrunch“


Bangos Sūru Šviežia

Leave a Comment

Your email address will not be published.