Opus_Ore_metai

Projektui LRT Opus Ore – jau metai. Ta proga rengiamas gyvo garso koncertas LRT Opus metai Ore.
Prieš metus startavusi ir klausytojų bei žiūrovų mėgiama koncertų serija LRT Opus Ore lapkričio 30-ąją (šį šeštadienį) sostinės menų fabrike Loftas pažymės vienerių metų sukaktį. Šeštadienio vakarą savo pasirodymus surengs ir metų muzikos iniciatyvą sveikins LRT Opus bičiuliai: Golden Parazyth, Keymono, Alina Orlova, Freaks On Floor, mmpsuf, Markas Palubenka, Colours of Bubbles, Mesijus x Garo, Sheep Got Waxed, Garbanotas Bosistas, Los Turbos, Umiko, Deeper Upper, Candee Train ir Soul Moustache.

Kaip jau tapo įprasta, koncertas bus filmuojamas ir tiesiogiai transliuojamas radijo bangomis, vėliau perkeliamas į televiziją bei internetą.

Norintys pakliūti į renginį gali tai padaryti labai lengvai. Jums reikia parašyti, kuriuos 3 atlikėjus (iš 15 išvardintų aukščiau) išbrauktumėte iš sąrašo ir 3 atlikėjus, kuriuos pakviestumėte vietoj išbrauktų. Atsakymu rašykite komentuodami atitinkamą įrašą Suru.lt fajeboko paskyroje. Dviems laimingiems (už redakcijai labiausiai patikusius atsakymus) atiteks po dvigubą kvietimą į koncertą.

Konkursas vyksta iki penktadienio (lapkričio 29 dienos) 13 valandos.

Afiša Bangos Konkursai

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *