8 suru

Vizualiniai srautai  publikacijų ciklas, kuriame post-žurnalas Sha:▽:Ah apžvelgia labiausiai dėmesio vertus hypnagogic pop, chillwave, underground hip-hop, witch house, beats ir post-punk video klipus.

Su paskutiniais šaltais žiemos atodūsiais grįžta ir Cold Cave. Naujausia užuomina apie būsima albumą tiek vaizdu, tiek garsu pasižymi ankstyvųjų projekto dienų minimalistiniu purvu kurio buvo pasigęsta kiek steriliose praeito albumo garsuose.

Neoninė voodoo magija ir kūniška energija – viską suplakti karibų beatais. Rezultate gauname toksinį švytinčio purvo kokteilį, verčianti pulsuoti pagal Fannie Sosa transliuojamas garso bangas.

Siurrealistinę pastelinę animaciją buvo labiau įprastą matyti akompanuojant blankesnių indie roko grupių kūrinius. Tad buvo keistoka tai pamatyti kartu su glitchiniais IDM garsais. Tačiau po kelių sekundžių akys prie to labai puikiai priprato.

Niekas nesitikėjo, kad giliuose tumblr vandenyse gimusi, primityvizmu ir vandenynų ošimu dvelkianti #seapunk estetika sugebės taip iškilti – nuo Red Bull ir MTV web dokumentikų iki patį stilių plagijuojančios Rihannos. Naujausias šios vizualinės srovės įkvėptas video darbas padeda klaidžioti po The Purist ir Danny Brown kolaboracijos garsų erdves.

James Kelly post-dubstep projektas WIFE yra vienas pastarųjų mėnesių mūsų favoritų, todėl nepraleidome progos susipažinti ir su kita atlikėjo puse – black metal grupe Altar of Plagues. Naujausiame projekto vaizde metalistus su corpspaintais netikėtai keičia modernaus šokio atlikėjai

Naujųjų muzikos srovių, tokių kaip hypnagogic pop ar chillwave, flirtą su 80ųjų ar 90ųjų garsais galima stebėti jau ne pirmus metus. Šį kart pastarasis fenomenas persikelia ir į video erdves. Mike Luck Cityscape klipas nors ir yra sukurtas hi-end 3D programomis, tačiau jo simboliai, spalvos ir estetika puikiai emuliuoja aštunto ir devinto dešimtmečių retro futurizmą.

Vanligt Folk pirmą kartą papuolė į tinklus. Kol kas galima pasakyti tik tiek, kad šaltas švediškas įniršis puikiai tinka prie vokiškų naujosios bangos (NDW) sintezatoriaus signalų.

Po ilgesnės pertraukos grįžo ir Tricky. Panašu, kad per savo kūrybinę pertrauką Adrianas Thawsas jautė naujųjų urban muzikos srovių pulsą – kūrinio beatas labai priminė Salemų drag garsus. Tiek Does it gitaros semplas, tiek vokalistė ir žodžiai yra pasiskolinti iš post-punk grupės The Ropes – papildomas pliusas už tai.

Kūniškumas išreiškiantis muziką ir muzika išreiškianti kūniškumą. To The End naujausiame klipe protagonistai, tiesiogine šio žodžio prasme, skraidžioja tarp garso bangų.

O desertui mažulė ir kasiakas.

Bangos Šviežia

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *